Nameštaj iz BiH na britanskom tržištu

Bez autora
Jan 27 2011

Predstavnici preduzeća iz BiH koja se bave proizvodnjom namještaja uspostavili su na sajmu namještaja u Birmingemu saradnju sa jednom britanskom firmom koja će ubuduće prodavati njihove proizvode. Britanski kupac zainteresovan je za sve vrste namještaja, od masivnog do pločastog, a sredinom februara trebalo bi da posjeti preduzeća u Prijedoru, Prnjavoru, Konjicu, Maglaju, Tešnju i Šamcu kako bi se detaljnije upoznao sa uzorcima namještaja, a obaveza proizvođača je da namještaj isporuče u roku od mjesec dana. Predstavnici sedam firmi iz BiH boravili su u Velikoj Britaniji gdje su posjetili najveći sajam namještaja "Interiors nec 2011" koji je održan od 23. do 26. januara u Birmingemu. Sajmu u Birmingemu u organizaciji Spoljnotrgovinske komore BiH prisustvovali su predstavnici "Nove forme" iz Šamca, "Standarda" iz Prnjavora, "Skontoproma" iz Prijedora, "Urbana" iz Banjaluke, "Krivaje 1884" iz Zavidovića, "Artisana" iz Tešnja i "Ksilona" iz Ilijaša.

Nameštaj iz BiH na britanskom tržištuPredstavnici preduzeća iz BiH koja se bave proizvodnjom namještaja uspostavili su na sajmu namještaja u Birmingemu saradnju sa jednom britanskom firmom koja će ubuduće prodavati njihove proizvode - rekla je vlasnica preduzeća "Skontoprom" iz Prijedora i "Urban" iz Banjaluke Elizabeta Josipović.

"Britanski kupac zainteresovan je za sve vrste namještaja, od masivnog do pločastog, a sredinom februara trebalo bi da posjeti preduzeća u Prijedoru, Prnjavoru, Konjicu, Maglaju, Tešnju i Šamcu kako bi se detaljnije upoznao sa uzorcima namještaja, a obaveza proizvođača je da namještaj isporuče u roku od mjesec dana", rekla je Josipović novinarima u Prijedoru.

Predstavnici sedam firmi iz BiH boravili su u Velikoj Britaniji gdje su posjetili najveći sajam namještaja "Interiors nec 2011" koji je održan od 23. do 26. januara u Birmingemu.

Sajmu u Birmingemu u organizaciji Spoljnotrgovinske komore BiH prisustvovali su predstavnici "Nove forme" iz Šamca, "Standarda" iz Prnjavora, "Skontoproma" iz Prijedora, "Urbana" iz Banjaluke, "Krivaje 1884" iz Zavidovića, "Artisana" iz Tešnja i "Ksilona" iz Ilijaša.

"Interiors nec" spada u red najprestižnijih sajmova namještaja u Evropi na kome učestvuje više od 600 izlagača i koji nudi brojne mogućnosti za razmjenu informacija, uspostavljanje poslovnih kontakata i povezivanje s potencijalnim kupcima.

Prošle jeseni predstavnici proizvođača namještaja iz BiH boravili su na sajmu namještaja u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su takođe ugovorili poslove izvoza namještaja iz BiH na američko tržište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik